Uutuus - Feliway Friends monikissatalouksiin

Feliway Friends on haihdutinneste, joka sisältää emokissan nisäalueelta erittyvän feromonin synteettistä vastinetta. Feliway Friends vähentää tehokkaasti kissojen välisiä jännitteitä ja aggressioita.

Käyttö
Feliway Friends haihdutin sijoitetaan siihen huoneeseen, jossa kissat viettävät eniten aikaa. Tarvittaessa, jos kissat oleilevat eri huoneissa, voidaan kullekin kissalle laittaa oma haihdutin. Haihduttimen tulee olla jatkuvasti kytkettynä pistorasiaan koko neljän viikon ajan. Yksi pullo riittää noin 4 viikon ajaksi. Haihtumisen nopeus riippuu mm. ilmanvaihdosta ja haihduttimen paikasta huoneessa. Suosittelemme tarkistamaan nesteen määrän noin 3,5 viikon käytön jälkeen. Haihdutinlaite vaihdetaan 6 kk tai 6 vaihtopullon käytön jälkeen.
 
Feliway Friends haihduttimen käyttöä suositellaan kuukauden ajan, mutta tarvittaessa sitä voidaan jatkaa pidempään. Feliway Friends haihduttimen jälkeen voidaan myös siirtyä Feliway haihduttimen käyttöön. Huomaa: Feliway Friends vaihtopullo sopii Feliway haihduttimeen ja päinvastoin.

Jos konfliktitilanteisiin liittyy myös virtsamerkkailua, voidaan Feliway Friends haihduttimen kanssa samanaikaisesti käyttää Feliway haihdutinta tai Feliway suihketta.

Feliway haihdutin ja Feliway suihke tukevat kissaa muutoksissa ja muissa pelottavissa ja ahdistavissa tilanteissa. Feromonin ansiosta kissa tuntee itsensä varmaksi ympäristössään, jolloin virtsalla merkkaaminen ja kynsiminen vähenevät.

Feliway Friends liuos valmistusaineet
Kissan nisäferomoni C.A.P. 2 %, apuaineita q.s. 100 g parafiinijohdosta.
Feliway liuos valmistusaineet
Kissan naamaferomoni F3 2 %, apuaineita q.s. 100 g parafiinijohdosta.
 
Pakkaukset
Feliway Friends haihdutin ja liuos 48 ml, vaihtopullo 48 ml
Feliway haihdutin ja liuos 48 ml, vaihtopullo
Feliway suihke 60 ml

Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.