Aptus - hyvinvointia lemmikin vatsalle

Aptuksen oranssin sarjan tuotteet pitävät lemmikkisi ruuansulatuksen kunnossa ja auttavat tilapäisissä mahan ja suoliston häiriöissä.

Varsinkin koirilla lievät vatsavaivat ovat yleisiä. Syynä saattaa olla liian nopeasti tehty ruokavalion muutos, ulkoa löytynyt vastustamaton "herkkupala" tai muutoin sopimaton ruoka-aine. Mahan voivat sekoittaa myös stressi, antibioottikuuri, infektio sekä mahdolliset muut sairaudet. Ripuloiva eläin menettää nestettä, energiaa ja suoloja. Lisäksi suoliston bakteeriflooran tasapaino järkkyy.

Aptus Attapectin tabletti lievittää tehokkaasti lemmikin äkillisiä ruoansulatushäiriöitä, esimerkiksi löysää vatsaa ja oksentelua. Tuotteen sisältämät attapulgiitti ja pektiini sitovat itseensä ruoansulatukselle haitallisia aineita, kuten bakteerimyrkkyjä sekä suolistokäymisen tuotteita ja kuljettavat ne ruoansulatuskanavan läpi sitä suojellen. Aptus Attapectin annetaan heti suolisto-oireiden alettua ja sen käyttöä jatketaan kunnes oireet ovat poistuneet. Tuote kuuluu jokaisen koiran ja kissan kotiapteekkiin!

Aptus Tehobakt jauhe on koirien ja kissojen oma maitohappobakteerivalmiste, joka tasapainottaa ja tukee suoliston normaalia bakteeriflooraa. Tuote sisältää myös merilevää ja pektiiniä. Valmiste on kehitetty lieviin suolistohäiriöihin, joiden tyypillisiä aiheuttajia ovat esimerkiksi ruokinnan muutokset, antibioottikuurit ja muut lääkitykset sekä matkustelu. Soveltuu käytettäväksi myös ennaltaehkäisevästi.

Aptus Nutrisal jauhetta voidaan käyttää aina, kun halutaan varmistaa lemmikin riittävä nesteen ja elektrolyyttien saanti. Tuotteen sisältämät suolat ja sokerit edesauttavat yleiskunnon palautumista. Erityisen tärkeää tämä on kun eläin kärsii nestehukasta esimerkiksi ripulin vuoksi. Aptus Nutrisal sopii palautusjuomaksi myös treenaaville ja kilpaileville koirille sekä hellepäivän janojuomana.

Teksti: farmaseutti Sanna Samio-Karine

2.7.2019