Aptus Derma Care Concentrate - ärtyneelle iholle

Aptus Derma Care Concentrate liuos täydentää Aptus Derma -sarjaa. Se sisältää useita ihon suojakerrosta vahvistavia ainesosia.

Aptus Derma Care Concentrate liuosta käytetään ärtyneelle iholle, esimerkiksi ihopoimuissa ja varvasväleissä, joissa bakteerit ja sienet viihtyvät. Liuos luo suojakerroksen, joka hillitsee bakteerien ja sienten kasvua, sekä vahvistaa ihon suojakerrosta ja kosteuttaa kuivaa ja herkkää ihoa.
 
Käyttöohje:
Iho puhdistetaan tarvittaessa Aptus Derma Care Soft Wash pesuvaahdolla. Aptus Derma Care Concentrate liuosta hierotaan kevyesti ärtyneelle iholle 1–2 kertaa päivässä, suositeltujen pesujen jälkeen tai eläinlääkärin ohjeen mukaisesti. Ei huuhdella pois. Käytetään kuuriluonteisesti 2–3 viikkoa ja tarvittaessa jatketaan Aptus Derma Care Moisturizing Gelillä. Paras teho saavutetaan silloin kun lemmikki ei pääse nuolemaan käsiteltyä kohtaa (ensimmäisten 10–15 min aikana). Tarvittaessa voi käyttää kauluria. Tuote ei ole vaarallista eläimelle nieltynä, mutta on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhdellaan huolellisesti vedellä.