Aptus Derma - hyvinvointia lemmikin iholle ja turkille

Hyvinvoiva iho ei hilseile, turkki on kiiltävä ja tuoksuu hyvältä. Jos ihon normaali tasapaino järkkyy voi seurauksena olla karvanlähtö, turkin kiillottomuus, ihon kuivuminen, kutina, hilseily ja ihottuma. Lemmikin ihosta kannattaa huolehtia jo ennen kuin ongelmia syntyy.

Turkin perushuoltoon kuuluu päivittäinen tarkistus, takkujen avaaminen ja tarvittaessa pesu. Sekä terveen että iho-ongelmaisen lemmikin hoitotuotteen on oltava tehokas ja samalla hellävarainen. Aptuksen Derma-tuotteet on kehitetty kosteuttamaan ihoa, vahvistamaan ihon suojakerrosta ja hillitsemään bakteerien ja sienten kasvua.

Aptus Derma Care Soft Wash on hellävarainen pesuvaahto kätevässä pumppupullossa. Se vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta ja sopii niin normaalille kuin allergiselle tai iho-ongelmaiselle koiralle ja kissalle. Derma Care Soft Wash sisältää kosteutta sitovia ja ihoa suojaavia ainesosia, kuten glyseriiniä, karbamidejä ja pantenolia. Pesuvaahdon pH on noin 7, eikä se sisällä hajusteita. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Aptus Derma Care Moisturizing Gel on tarkoitettu kuiville tai lievästi ärtyneille ihoalueille. Se kosteuttaa ja vahvistaa ihon suojakerrosta sekä vähentää bakteerien ja sienten kasvua iholla. Geeliä levitetään pesun jälkeen ja sitä voidaan käyttää päivittäin. Se sopii koirille ja kissoille, joilla on herkkä iho, ihotulehduksia, allergioita tai hilseilyä. Hajusteeton.

Aptus Derma Care Concentrate sopii erityisesti ärtyneelle ihoalueelle, kuten ihopoimuihin ja varvasväleihin. Derma Care Concentrate hillitsee bakteerien ja sienten kasvua iholla ja samalla kosteuttaa ihoa. Se sisältää kosteuttavien ja hoitavien ainesosien lisäksi tulehduksia lievittävää sinkkiä. Tuote soveltuu sekä koirille että kissoille. Käytetään kuuriluontoisesti 2–3 viikon ajan.

Aptus DermaFlex purutabletti (jatkossa Derma Care Premium) on monipuolinen valmiste koirille terveen ihon ja turkin ylläpitoon sekä erinomainen tuki ihovaivojen hoidossa. Välttämättömien rasvahappojen ja metyylisulfonyylimetaanin (MSM) lisäksi mukana ovat iholle tärkeät B3-, C- ja E-vitamiinit sekä sinkki ja hyaluronihappo. Aptus Derma Care Premium on maittava kananmakuinen purutabletti.

Teksti: Farmaseutti Sanna Samio-Karine

22.3.2019