Feliway Classic haihdutin ja liuos

Feromoniliuos tukemaan kissaa muutoksissa ja muissa kissaa pelottavissa sekä ahdistavissa tilanteissa.

 

Koostumus:

Kissan naamaferomoni F3 2 %, apuaineita q.s. 100 g parafiinijohdosta.

Käyttöaihe:
Feliway Classic on luonnollinen, helppo ja ainutlaatuinen tuki kissalle ahdistusta ja pelkoa aiheuttaviin tilanteisiin. Feromonin ansiosta kissa tuntee itsensä varmaksi ympäristössään, jolloin virtsalla merkkaaminen ja kynsiminen vähenevät. Feromoni tukee kissaa pelkoa ja ahdistusta aiheuttavissa tilanteissa, kuten muutto uuteen ympäristöön, juhlat (joulu, uusivuosi jne.), uusiin perheenjäseniin sopeutuminen.
Feliway on hajuton kissoille suunniteltu tuote, jolla ei ole vaikutusta kissan tietoisuuden tasoon eikä ihmisiin ja muihin eläimiin. Feliway ei ole lääke. Jos epäilet kissallasi olevan sairauden oireita, ota yhteyttä eläinlääkäriin.
Käyttöohje:
  • Kytke haihdutin siihen huoneeseen, jossa kissa viettää eniten aikaansa tai jossa kissa merkkaa paikkoja.
  • Haihduttimen tulee olla jatkuvasti kytkettynä pistorasiaan koko neljän viikon ajan. Tarvittaessa vaihda haihduttimeen uusi vaihtopullo. Feliway Classic suihketta voidaan tarvittaessa käyttää täydentämään haihduttimen vaikutusta.
  • Yksi pullo riittää noin 4 viikon ajaksi. Haihtumisen nopeus riippuu mm. ilmanvaihdosta ja haihduttimen paikasta huoneessa. Suosittelemme tarkistamaan nesteen määrän noin 3,5 viikon käytön jälkeen.
  • Vaihda haihdutinlaite 6 kk tai 6 vaihtopullon käytön jälkeen.
Huom! Feliway vaihtopullo sopii myös Feliway Friends haihduttimeen ja päinvastoin.
Säilytys:
Huoneenlämmössä (15–25 °C).
Pakkaukset:
Haihdutin ja liuos 48 ml, vaihtopullo liuos 48 ml ja 3 x 48 ml.