Aptus Glyco-Flex MSM Mini

Täydennysrehu koirien ja kissojen nivelten hyvinvoinnin ylläpitoon.

 

Ravintoainekoostumus:

Raakavalkuainen 20,2 %, raakarasva 8,5 %, raakakuitu 4,9 %, epäorgaaninen aines 8,5 %.

Teknologiset lisäaineet:

Soijalesitiini, maltodekstriini, natriumalginaatti, kalsiumsulfaatti, propionihappo, luontaiset tokoferolit.

Koostumus:

Yksi MSM Mini purutabletti (1,5 g) sisältää: viherhuulisimpukka (Perna Canaliculus) 150 mg, glukosamiinihydrokloridi 125 mg, metyylisulfonyylimetaani (MSM) 125 mg, kondroitiinisulfaatti 25 mg.
Ravitsemukselliset lisäaineet/purutabletti: C-vitamiini (E300) 12 mg, mangaaniproteinaatti 16,7 mg vastaten mangaani (Mn) 2,5 mg.

Hiiva, glyseriini, viherhuulisimpukka (Perna Canaliculus) 10 %, glukosamiinihydrokloridi (9 %), metyylisulfonyylimetaani (MSM) (9 %), selluloosajauhe, kasvipohjainen kana-aromi (5 %), saffloriöljy, kondroitiinisulfaatti (2,3 %).

Käyttöohje:

Aptus Glyco-Flex MSM Maxi on valmiste keskikokoisille ja isoille Aptus Glyco-Flex MSM Mini on valmiste pienille koirille ja kissoille. Käyttökohteita ovat nivelten hyvinvoinnin tukeminen sekä nivelvaurioista ja nivelvaivoista palautuminen. Sitä voidaan käyttää tarvittaessa myös ennen varsinaisten oireiden alkamista nivelen toimintakyvyn ja aineenvaihdunnan tukemiseen, jos taustalla on alttius nivelvaivoille.

Annostus:
2 purutablettia/5 kg päivittäin ensimmäisten 4-6 viikon aikana. Sen jälkeen annos voidaan puolittaa tai jatketaan eläinlääkärin antaman ohjeen mukaan.
Annettaessa enemmän kuin 1 purutabletti: annos jaetaan annettavaksi aamulla ja illalla.
Säilyvyys: 
2 vuotta.
Säilytys:
Huoneenlämmössä kuivassa paikassa (15–25 °C), ei lasten eikä eläinten ulottuville eikä näkyville.
Pakkaus:
60 purutablettia, n. 90 g.